Kundbetyg

SE360 kok3

”Vår bostad har aldrig sett vackrare ut”

– Fotografen lyckades få bilderna förmedla den känsla som vi upplevt i vår bostad genom åren. Vi kändes oss väldigt stolta över bilderna.

Ted & Nils, Ljungskile

Bostads foto

”Fotografierna fick oss att lyfta blicken”

– Huset var jättefint. Men det var läget och närheten till sjön som vi förälskade oss i. Fotografierna från annonsen för vårt sommarhus fick oss att lyfta blicken från hemvana kvarter och det är vi väldigt glada för idag!

Lina & Marcus, Hindås

Foto interiör

”Att välja de absolut bästa fototjänsterna är en självklarhet ”

– Att jobba med de absolut bästa fototjänsterna är en självklarhet för mig, det är en av faktorerna som får mig att sticka ut på intagen. Jag bokar smidigt, har en bra kommunikation med SE360:s support och bilder och planskisser kommer som utlovat. Jag har jobbat med samma fotografer i flera år och vi känner varandra väldigt väl.

Daniel, mäklare i Göteborg Centrum

SE360 Moodhouse

”SE360s fotografer är otroligt duktiga
på att fånga känslan i bilderna”

– När vi stylar vill vi skapa en stämning och en känsla av hur det är att leva i en bostad. SE360S:s fotografer är otroligt duktiga på sen fånga denna känsla i bild. Det samarbetet är jätteviktigt för oss och våra kunder.

Susanne Van Hollebeke, Moodhouse AB

Bli kund hos SE360

Bra bilder ska förmedla en känsla. Den vill vi på SE360 att du ska kunna dela med dina kunder oavsett det gäller bilder, filmer, texter eller säljmaterial. Kontakta oss redan idag.