Bostadsfoto

Bilder för en bättre bostadsaffär

Att bra bilder är avgörande för slutpriset håller nog de flesta med om. Men vad gör en bostadsbild ”bra” och vad behövs på just din marknad? Hos oss får du en fotoleverantör med insikt i allt från fototeknik till bostadsbranschen och mäklarens vardag.

På kort sikt hjälper vi dig visa varje objekt från sin bästa sida – på lång sikt påverkar bildspråket hur du som mäklare uppfattas på marknaden.

Bostadsfoto av varadgsrum med matplats och inbyggd bokhylla

På jakt efter USP

Bostadsfoto interiört och exteriört

Locka till visning med ett bestående första intryck. Stommen i bildserien är de interiörbilder som visar ytorna och ger en uppfattning om skicket, och så exteriörfoton som säger något om möjligheten till solstunder eller havsglimt.

Rummen, planlösningen, trädgård eller innergård; spekulanten vill såklart veta allt om ditt objekt. Oftast vill spekulanten också bli lite tagen, känna det särskilda pirret av hemlängtan till en plats som inte är hemma – än.

6140646 1853 1

6152305 039 1

Bostadsfoto av matplats

Skymningsfoto av en lampa i ett fönster, vid en matplats

Skymningsfoto av en balkong med fåtölj

6156444 3 alternativ 3 scaled

Vi ses när solen går ner

Skymningsfoto

Stämningsfulla kvällsfoton gör det mesta av ljuset som är så typiskt för Norden. Ge bildserien maximalt med känsla genom att utgå från när ditt objekt är som mest vackert.

Passa på under den magiska timmen vid solnedgången eller vänta till solen sjunkit ner och fånga skymningens blå timme.

Skymningsfoto av en småbåtshamn

Grannskap att skryta om

Områdesfoto

Pågående nyproduktionsprojekt, levande torg med anrika verksamheter eller trivsamma villakvarter? Var ditt objekt hör hemma är såklart viktigt att visa upp. Områdesbilder sätter ditt objekt bokstavligen på kartan och ger en glimt av spekulantens nya vardag.

Dessutom etablerar du din lokala förankring och kännedom om området, viktigt för att bygga förtroende som en stabil aktör.

6153557 1 75

6171687 1 01 16 av 39

6145372 1 28

6165975 1 73

Lyft blicken

Drönarfoto

Ge bildserien det lilla extra samtidigt som du låter spekulanten få snabb överblick. Drönarfoton ger mycket information i en enda bild. De visar hur grannskapet ser ut, den närbelägna sjön, eller bara hur fastigheten är disponerad.

Våra fotografer har drönarlicens, flygvana och självklart koll på lagar och regler för no fly-zoner.

Drönarfoto av stadskvarter, tagen rakt uppifrån

DJI 0244

En samarbetspartner att luta sig mot

Bildens betydelse går inte att understryka nog. Samtidigt är smidighet och effektivitet A och O för att en mäklares vardag ska fungera smärtfritt. Med SE360 slipper du välja, vi kan lösa både dina fotografbehov och dina vardagströsklar!