Bostadsfilm 

Berätta en levande historia

Bostadsfilm träffar målgruppen precis där den ska. När varje sekund räknas, är effekten av video enorm! Vi är specialiserade på att skapa rörligt material som anpassas efter kanal – Från snabba trender på sociala medier till detaljerade exklusiva presentationer av bostäder.

Locka till dig fler spekulanter med imponerande video! En perfekt kombination av motiv, ljud och grafik som fångar uppmärksamhet och engagerar.

Bostadsfoto och bostadsfilm av vardagsrum med spegeldörrar i trä.

Varje detalj räknas

Fånga stämningen

Konstnärlig perfektion, känsla för timing och stämningsfull helhet.
Film ger din spekulant en snabb inblick i bostadens vackra detaljer och känsla. Ge spekulanten maximal vill ha-känsla med en film som lyfter USP:arna.

Skymningsfoto av en småbåtshamn

Optimal längd

Korta filmer, stora resultat

Det korta formatet fokuserar på att framhäva objektets höjdpunkter, perfekt för dagens snabba mediekonsumtion. Korta och välarbetade väcker våra filmer nyfikhenhet för bostaden – som en trailer helt enkelt.

Välj mellan interiörfilm, drönarfilm eller en kombo.

Extra allt

Rörlig grafik

En dynamisk presentation med objektsspecifik information som adress, engagerande rubrik och din profilbild. Detta alternativ lyfter fram ditt objekt med relevant information på ett unikt och minnesvärt sätt.

Effektivt i sin enkelhet

Enkel grafik

Stabil filmning med genomtänkta klipp och smidiga övergångar. Ett kostnadseffektivt alternativ som förutom musik inkluderar din logotyp. Idealisk för att snabbt fånga intresset.

6128188 3 21 scaled

Låt oss skapa din nästa bostadsfilm

Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att öka intresset för dina objekt med en bostadsfilm som sticker ut.