Visualisering

Möjliggör för köparen att visuellt förstå utseende, funktion och potential

Ge liv åt dina kunders drömmar med planritning, digital styling och 3D-visning med Matterport. Realistiska visualiseringar inspirerar och skapar en starkare känslomässig koppling till fysiska ytor. Framhäv fastighetens möjligheter och placera den i spekulantens fokus.

Katalog med äldre visualisering av planritning på träbord

Enkel översikt av planlösningen

Planritning

Avskalade och enkla eller möblerade och detaljrika ritningar, för bostäder och företagslokaler. Ge kunden en klar bild av utrymmet att planera efter sina behov. Vi erbjuder flera olika varianter av skisser. Anpassa utseendet till ert varumärke eller välj mellan en mängd olika stilar.

Inga möbler? Lugn, vi hjälper dig!

Digital homestyling

Har du fotat en tom bostad eller lokal kan möbler och färgsättning ge liv i bilderna. Styling har bevisad effekt på försäljningen! Vi stylar allt från hela lokaler till enstaka rum och detaljer.

Digital styling Kok Efter

Digital styling Kok fore

Digital styling Lagenhet fore

Digital styling Lagenhet Efter

Digital styling Sovrum fore

Digital styling Sovrum Efter

Digital styling Kok Efter

Digital styling Kok fore

Digital styling Lagenhet fore

Digital styling Lagenhet Efter

Digital styling Sovrum fore

Digital styling Sovrum Efter

matterport 3

Smidiga visningar på distans

Matterport virtuell visning

Ge kunden en 360°-vy av din fastighet. Detta virtuella showroom ger en verklig upplevelse utan att kunden behöver vara på plats fysiskt. Passar för såväl bostäder som företag som vill visa upp sina ytor, som affärer, hotell eller restauranger.

Upptäck fördelarna i digital visualisering

Med snyggt och informativt material skapar du rätt känsla hos mottagaren och engagerar dina kunder på djupet. Är du redo att ta ditt projekt till nästa nivå? Låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision!