Företagsfilm 

Berätta om ditt varumärke

I en tid när kreativt innehåll öppnar dörrar kan en företagsfilm göra enorm skillnad för ditt budskap. En välproducerad film visar att ditt företag bryr sig om de små detaljerna och vill visa upp sig från sin bästa sida. Vi hjälper dig på vägen, från filmning och redigering till grafik och musik.

företagsfilm på mobil

Bra film kräver erfarenhet och kunskap

Säkra ett professionellt resultat

Idag är det enkelt att filma med mobilen, men film handlar om så mycket mer än kameran. En professionell filmare kan berätta en historia på ett sätt som engagerar och berör. Från ljus, ljud och komposition, till klippning och tempo fångar vi tittarens uppmärksamhet och behåller den.

Vad, till vem, och var?

Företagsfilm för dina kanaler

Genom att anpassa ditt innehåll för att möta dina mottagares behov kan du bygga starkare kundrelationer och öka ditt engagemang. Oavsett vilken bransch du är i, är anpassning efter kanal en nödvändighet. Det handlar om att förstå hur din målgrupp interagerar med varje plattform.

prisvinnare på företagsevent

Tänker du ännu större?

Grafik, musik & extra allt

Som standard ingår musik och enkel grafik i våra filmer. Vill du lägga till rörlig grafik, berättarröst eller kanske märka ut viktiga platser? Vi gillar när du tänker stort och hjälper gärna till med idéer och utförande.

Professionell produktion kan lyfta ditt innehåll till nästa nivå och ge dig det där lilla extra som skiljer dig från mängden. Oavsett om det gäller att berätta om ett projekt, en utbildning eller ett företagsevent.

Ta ditt varumärke till nästa nivå med företagsfilm!

Visa upp ditt företag på ett nytt sätt. Vi hjälper dig ta fram ett koncept passar dig, och ser till att ditt varumärke och ditt budskap presenteras på bästa möjliga vis. Ta kontakt så sätter vi igång.