SE360 turné

SE360 turné längs kusten

En sommarturné med stil

Högsäsongen är i full gång och vi kände att ni mäklare där ute nog var i behov av en liten paus i allt jobb. Så vi packade vår campingbuss full med godis, dricka och snygga kepsar och gav oss ut på sommarturné! Vår turnébuss har tagit oss på en fantastisk resa med genuina möten och många givande samtal.

Och oj vilken respons! Det har varit en resa fylld med gemenskap och en hel del överraskningar längs vägen. Här är en glimt av det som har gjort vår turné extra minnesvärd.

Från Ystad i söder till Uddevalla i väst

Etapp ett av årets turné gick genom vackra Halland och Öresund för att sedan ta oss via landets sydspets till östra Skånes kustlandskap. Under andra etappen tog vi oss norrut mellan Bohusläns charmiga hamnar. Varje stopp har varit utvalt för att ge oss möjlighet att träffa så många av er som möjligt.

IMG 1813 1

IMG 1726 1 scaled

IMG 1761 1 scaled

IMG 7984 1 scaled

Det kreativa teamet bakom SE360 turnén

Idén om eventet kom från våra fantastiska säljare, Malin Holmgren, Elin Levin och Jenny Skarstam, som ni även träffade under hela turnén. Ett uppskattat event som skapade unika möjligheter för personliga möten på plats på era mäklarkontor, allt från att diskutera till vad som är en bra bild till att hjälpa till att hitta rätt i vårt bokningssystem. Resan inkluderade även en riktigt festlig campingstil i bussen för vårt säljgäng, som ni kunnat följa på vår Insta.

Bakom kulisserna finns vår marknadsavdelning som med stort engagemang lyckats få till en riktigt härlig happening. Ett extra stort tack till vår fantastiska grafiker Kornelia Lundgren som gjort de uppskattade illustrationerna på T-shirts och goodiebags som var särskilt populära bland samtliga deltagare.

Bag 1

image 2 1

Bidragen i #se360turne-tävlingen

Ett spännande inslag under turnén var tävlingen där vi lottade ut flera Fujifilm Instax direktutskriftskameror. Lyckliga vinnare är kontaktade i dm eller via mail. Här är några av de härliga bidragen.

se360 turne erikolssonosterlen

se360 turne maklarestellanschewenius

se360 turne erikolssonosterlen

se360 turne mårtensson mäklare

se360 turne bjurfors bohuslän

Tack till alla som kom!

Ingen turné är komplett utan alla er mäklare! Det är er entusiasm och ert engagemang som gjorde varje stopp så minnesvärt.

Men det här är bara början! Vi har många spännande planer på gång och vi kan knappt vänta med att dela dem med er. Håll ögonen öppna för fler evenemang och överraskningar i framtiden, och se till att följa oss på Instagram för de senaste uppdateringarna och exklusiva inblickarna.